Mode shops

juni 1, 2019 10:17 am Published by Leave your thoughts

Annonce site som indeholder reklamelinks.

Kære læser, i denne uge har vi sat fokus på to super fede webshops/brand, en gammel kending og en upcoming med kæmpe potentiale.

Vi har valgt Kaufmann.dk og Teeshoppen.dk

KAUFMANN

I dag findes der 17 Kaufmann butikker rundt omkring i landet. Derudover ejer Kaufmann også de to Axel butikker i henholdsvis Aarhus og København, samt butikkerne AK, Gant og Hugo Boss, der er beliggende i Kastrup Lufthavn. I 2010 åbnede Kaufmanns webshop kaufmann.dk, hvor du finder et bredt udvalg af det tøj, som forhandles i Kaufmann butikkerne.

Kaufmann blev grundlagt i 1908 og har været på en lang rejse for at nå til hvor de er i dag, men man må sige de har gjort det godt, man er ikke i tvivl om at når man besøger kaufmann.dk at man møder en shop med stil, elegance.

Man er ikke i tvivl om hvilken målgruppe Kaufmann.dk henvender sig til, en af tingene som er at bemærker, er deres business del, hvor de leverer eksklusivt businesstøj, som højner virksomhedens visuelle identitet.

Så vis du til stil og elegance, og ikke mindst modetøj, så gør dig selv en tjeneste og besøge Kaufmann.dk

Affilifly giver Kaufmann 5 stjerner.

5/5

B R A N D S

Share

Social media

Categorised in: ,

This post was written by affilifly

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *