Udvalgte Shops

september 21, 2019 9:24 am Published by Leave your thoughts

Siden indeholder reklamelinks:

Vi har samlet et udvalg af shops, her til bloggen, som vi har her på affilifly.dk som du/ i kan læse lidt om, som vi mener at kunne ha din/jeres interesse. God Fornøjelse.

Tiffany er en multi brand stores og et inspirerende online univers med førende internationale top mærker

Hos Tiffany tilbyder de dig muligheden for at pryde din garderobe med nogle af tidens mest elegante kollektioner fra internationale top designermærker. Tiffany består af to fysiske specialbutikker i henholdsvis Aalborg og Hjørring, samt et inspirerende online-univers i form af www.tiffany.dk med masser af inspiration og varer til piger og kvinder, der ved hvad de vil have. Tiffany er first-movers i den danske tøjbranche, og deres sortiment består af nøje udvalgte designermærker, hvortil de stiller høje krav om udseende, kvalitet og stil – ønsker du/i at være på forkant med moden, er du/i kommet til det rette sted.

Tiffany værdsætter at kombinere lækre klassiske designs med trendy og eksperimenterende stil.

Butikken i Aalborg, som blev etableret i 1989, består af 300 m2 fordelt på to etager. Her bliver du mødt af kvalificerede og venlige ekspedienter, deriblandt butikkens ejer Kristine Ibsen, som overtog butikken efter sin far Poul Erik Ibsen, der har haft modebutikker siden 1968. En prangende historie med rødder langt tilbage. Aalborg-butikkens ekspedienter bestyrer vores online-univers www.tiffany.dk 

Hos Tiffany ønsker de altid at yde den bedst mulige service. Det har stor betydning, at du som kunde bliver sikret en hurtig og god købsoplevelse hele vejen igennem.

Ovenstående billede, samt inspiration til tekst, er lånt af Tiffany.dk

Den næste shop er Kings & Kueens

KINGS & QUEENS – IF THE CROWN FITS, WEAR IT

Hos Kings & Queens har de et mål om at være et kongerige af modetøj, sko og accessories. Ikke bare et hvilket som helst kongerige – men dit! Her er du regenten, for det er dig, det hele handler om. De sørger nemlig for, at du kan finde præcis det modetøj, du elsker at gå i. Det tøj, der får din hverdag til at shine og dine fester til at nå nye højder. Det tøj, der definerer hvem du er. ‘Klæder skaber folk’, skrev Shakespeare nemlig i Hamlet. Mark Twain konstaterede det samme: ‘Clothes make the man. Naked people have little or no influence in society’. Kings & Queens bakker op om begge dele, men vi vil også gerne vende den om: For folk skaber også klæder! Ethvert stykke tøj er nemlig blot et stykke stof, når det hænger på en bøjle eller ligger på en hylde. Når du trækker det på, sker imidlertid noget magisk. Tøjet får liv, stråler sammen med dig og bliver en del af din fortælling. Præcis som det har været meningen lige fra designeren tegnede modellen og systuen konstruerede tøjet. Men den der vækker det til live.

Når man elsker modetøj, skal der ikke gå for lang tid, før man har de nye jeans, kjoler, sko eller bluser i hænderne. Da du købte tøjet, var det jo fordi du havde brug for det – eller simpelthen blev forelsket på stedet. Derfor sørger

Kings & Queens for hurtig levering, når du køber dit modetøj online hos dem. Der går derfor kun 1-2 dage, fra du har bestilt dine varer, til du kan trække i dit nye outfit. De tilbyder også nem og gratis ombytning til en anden størrelse, hvis dit bestilte modetøj skulle vise sig at være for stort eller for småt. Du sender bare tøjet retur til dem ved hjælp af den vedlagte returlabel – så kvitterer de med den rette størrelse, helt uden ekstra omkostninger. Du kan også bytte dine varer købt online i en af deres fysiske butikker. Her kan du i øvrigt også vælge at afhente din ordre – så kan du prøve den med det samme. Nemmere bliver det ikke at købe modetøj online end hos Kings & Queens

Inspiration til ovenstående tekst, er lånt af KingsQueens.dk

Share

Social media

Categorised in: ,

This post was written by affilifly

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *